shape
shape

Violetinė Ilgai Motinos Nuotakos Suknelės, Puošnios Nėrinių Šifono Plius Dydis Vestuvių Svečių Chalatai Oficialią Vakaro Suknelė Moterims

Sandėlyje

sku: w412883

  • 0

(0 )

€175.30 €140.24

  • Kategorijos: Vestuvėms Ir Renginiai

Spalvos:

  • Juoda

  • Žalia

  • Mėlyna

  • Šviesiai Mėlyna

  • Violetinė

  • Oranžinė

  • Violetinė

  • Ruda

Dydžiai:

  • Aprašymas
  • Papildoma Informacija
  • Atsiliepimai(0)

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Apie Mus

Sveikiname kiekvienas nuoširdus klientų, kurie klausia, ar pirkti mūsų suknelės!Mes parduoti mūsų suknelės žema kaina, nes mes turime savo gamykloje.

Mes jį jums už neįtikėtiną kainą.Prašome kreiptis dėl išsamesnės informacijos.Mes turime labai didelę kolekciją vestuvių, bridesmaid, ir vakare/prom dresses!

Mes stengiamės, kad jūsų patirtį perkant pas mus, kaip lengvai ir informatyvus, kiek įmanoma.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą dėl šios prekės.

Produkto Rodyti

Dydžių Lentelė

Pranešimas

Kai jūs suteikiate mums savo dydžio reikalavimas, prašome leiskite man žinoti, dydžio diagramos, jūs pasirinkote, yra JAV, UK ar EURO dydis.e.g.Aš noriu, JAV, dydis 8 standard.ačiū

Spalvų Schema

Kaip Meaure

Galite teikti mums savo informaciją reikalavimas, atlikite ( coliais ar cm ):

1.Pilna Krūtinė =___cm

2.Juosmens =___cm

3.Klubų =___cm

4.Petys į petį =___cm

5.Peties ilgis krūtinė =___cm

6.Reguliuojamo Ilgio Peties iki Juosmens =___cm

7.Išorinis Kojos =___ colių (nuo juosmens iki grindų su savo avalynė)

8.Tuščiavidurio grindų =___ cm

9.Rankos ilgis=_ cm

10.Suknelė spalva

Laivybos Metodai Ir Laikas

DUK:

1. Užsakymo Atšaukimas

Mes suprantame, kad užsakant suknelę už jūsų ypatinga proga yra svarbi įmonei ir mūsų panaikinimo politika buvo sukurta turint tai omenyje.Tačiau, svarbu pažymėti, kad mūsų suknelės, pagaminti pagal užsakymą, ir dar kūrimo procesą pradėjo medžiagos negali būti naudojamos pakartotinai.Geros naujienos yra tai, kad po pateikiant užsakymą, dar yra laiko apsispręsti.Prašome kreiptis į mūsų panaikinimo politika žemiau detales.

2. Mūsų Atšaukimo Politika

- Užsakymų atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą.

- Užsakymų atšaukti 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

- Užsakymų atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

- Kai jūsų užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

3. Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

4. Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir užsakovo, baigė suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.Siekiant užtikrinti, kad jūsų suknelė bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.

5. Suknelė yra ne dydis užsisakėte

Jei jūsų suknelė dydis skiriasi nuo specifikacijų jūsų užsakymo daugiau nei vieną colių, mes rekomenduojame jums rasti vietos pritaikyti atlikti koregavimus, ir mes mielai grąžinti jums 100 proc. produkto kainos siuvimo išlaidas.Jei pasirinksite šią parinktį,,, atminkite, kad prašymą gavusi iš savo specialiai kopija turi būti pateikiama, kai prašoma kompensavimo.

6. Suknelė yra dydžio galite užsisakyti bet netelpa

Suknelės, kad netelpa tinkamai, bet tinka specifikacijas galite užsisakyti negalima grąžinti arba pakeisti.

Kaip mūsų suknelės yra pagaminti su papildoma medžiaga siūlių, jūs galite padaryti nedidelių pakeitimų vietos siuvėjo, savo lėšomis.

Atkreipkite dėmesį: jei jūsų užsakymas specifikacijos skiriasi per labai iš galutinio dydžio prašymą, dydį, gali būti neįmanoma.

7. Spalvų Neatitikimas

Parametrai kompiuterio ekrano, gali pakisti spalva nuotraukose parodyta spalvų paletę savo parduotuvę.Nežymus spalvų neatitikimas tarp spalvų jūsų suknelė ir spalva, rodoma ekrane, dar nereiškia, kad suknelė yra su trūkumais ar misshipped.Tačiau, jei jūsų esate įsitikinę, kad gavote prekę neteisingai spalvos, prašome susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba, norėdami pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Parengti Rankų Darbo Jums

Grąžinimo Politika

1. mes tikimės, kad mūsų produktai visada galite, kad esate patenkintas.Jei ten nieko blogo, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, per pokalbių internetu sistema arba el. paštu per 3 dienas nuo atvykimo, geriau su nuotraukomis parodyti problemą aiškiai.

2. Jei jums reikia grįžti, plz tai padaryti per 7 dienas po atvykimo, pirkėjas atsako už pristatymo mokestis.

3. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

4. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą

Palikti Atsiliepimą

• Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jei yra kokių nors problemų, mes esame visada buvo čia jums, ir bus atsakyti jums į 12 valandų, jei tai ne tarnybos metu.

Built-in Liemenėlė Taip
Mados Elementas Derliaus
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Elemento Tipas Motina Nuotakos Suknelės
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Kilmės Žemyninė Kinija
Audinio Tipas Šifono
Modelio Tipas Kita
Stilius Paprastas
Prekės Pavadinimas Myloddy
CN Šanchajus
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Duobute, Diržas
Siluetas Platus waisted